EDU4LIFE

Seminar de instruire cu tematica „ACADEMIC WRITING”

Vă invităm să participați la Seminarul de Instruire cu tematica „ACADEMIC WRITING” marți, 17.02.2015, începând cu orele 12.00, în sala P08 a Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara.
Speaker-ul seminarului este doamna conf. univ. dr. Nicolescu Ana-Cristina, Coordonator rețea de specialiști în cadrul proiectului POSDRU/156/1.2/G/141271 „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii – EDU4LIFE”, al cărui beneficiar este Universitatea de Vest din Timișoara.

Evenimentul este organizat în cadrul „Rețelei internaționale pentru cercetare și instruire universitară în Domeniul Finanțe/ International Networking for Higher Education Research and Training in Finance”.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.