EDU4LIFE

Seminar de educație bursieră

Seminarul Invest Quest TimișoaraVă invităm să participați la Seminarul Invest Quest Timișoara miercuri, 05.11.2014, începând cu ora 17.00 în sala P02 a Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Reprezentanții Bursei de Valori Bucureşti şi cei ai SSIF BROKER vă vor ajuta să vă familiarizați cu concepte fundamentale ale pieței de capital din România, oferindu-vă de asemenea posibilitatea de a vă înscrie la concursul bursier Invest Quest.

Speaker-ul SSIF Broker este Mihai Babău, șeful departamentului de Market Making și Produse Structurate, fiind specializat pe identificarea oportunităților de arbitraj și hedging atât pe piața internă, cât și pe piețele internaționale. Este invitat permanent la emisiunea „Dicţionar de capital” difuzată de Transilvania Look.

Înscrierea la seminar se face la accesarea următorului link: https://www.ssifbroker.ro/educatie/seminarii-si-concurs-bursier-bvb-invest-quest.html

Evenimentul este organizat în cadrul Rețelei de specialiști din domeniul Finanțe creată prin intermediul proiectului EDU4LIFE, POSDRU/156/1.2/G/141271.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.