EDU4LIFE

Sesiunea de comunicări științifice cu premii a tinerilor viitori finanțiști

”FINANȚELE DE LA A LA Z”

CALL FOR PAPERS ȘI PROGRAM

29 Aprilie 2015
Timișoara, România

CALL FOR PAPERS

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, din cadrul, Universitatea de Vest din Timișoara, prin Departamentul de Finanțe, sub egida proiectului POSDRU „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii (EDU4LIFE)”, organizează sesiunea de comunicări științifice cu premii pentru studenți finanțiști intitulată ”Finanțele de la A la Z”, care va avea loc în data de 29 aprilie 2015.

Sesiunea de comunicări se dorește a fi un punct de pornire în cercetarea științifică și cercetarea fundamentală  a studenților de la ciclul de licență, specializarea Finanțe – Bănci, dar și în exersarea și dezvoltarea aptitudinilor de comunicare.

Sesiunea de comunicări științifice a tinerilor masteranzi finanțiști

”NOI TENDINȚE ÎN FINANȚE”

CALL FOR PAPERS ȘI PROGRAM

14 Mai 2015
Timișoara, România

CALL FOR PAPERS

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, din cadrul, Universitatea de Vest din Timișoara, prin Departamentul de Finanțe, sub egida proiectului POSDRU „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii (EDU4LIFE)”, organizează sesiunea de comunicări științifice pentru studenți masteranzi finanțiști, care va avea loc în data de 14 mai 2015.

Conferința se dorește a înlesni dezvoltarea deprinderilor din sferele cercetării științifice și cercetării fundamentale  a studenților de la ciclul de masterat, din cadrul domeniului Finanțe, dar și de a încuraja exersarea și dezvoltarea aptitudinilor de comunicare.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.