EDU4LIFE

Seminar de instruire cu tematica „Gândirea critică în scrierea academică și managementul timpului”

Vă invităm să participați la Seminarul de Instruire cu tematica „GÂNDIREA CRITICA ÎN SCRIEREA ACADEMICĂ ȘI MANAGEMENTUL TIMPULUI/ACADEMIC CRITICAL THINKING AND TIME MANAGEMENT” luni, 13.07.2105, începând cu orele 08.00, în sala ADM a Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Speaker-ul seminarului este doamna conf. univ. dr. Nicolescu Ana-Cristina, Coordonator rețea de specialiști în cadrul proiectului POSDRU/156/1.2/G/141271 „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii – EDU4LIFE”, al cărui beneficiar este Universitatea de Vest din Timișoara.

Evenimentul este organizat în cadrul „Rețelei internaționale pentru cercetare și instruire universitară în Domeniul Finanțe/International Networking for Higher Education Research and Training in Finance”.

Seminar de instruire în SPSS

Vă invităm să participați la seminarul de instruire pentru studenți „SEMINAR DE INSTRUIRE ÎN SPSS”, începând cu data de 06 aprilie 2015 orele 16.00, în sala 205 a Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Seminarul de instruire pentru studenți „ SEMINAR DE INSTRUIRE ÎN SPSS” este organizat în cadrul Proiectului POSDRU/156/1.2/G/141271 „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii – EDU4LIFE”, al cărui beneficiar este Universitatea de Vest din Timișoara, în cadrul activității A.6. Integrarea unor noi instrumente TIC în activitățile de predare învățare.

Seminarul de instruire se organizează în două module, pentru 5 grupe de instruire în perioada aprilie-mai 2015.

Seminar Tehnici de negociere și mediere a conflictelor – modul I și II

Vă invităm să participați la seminarul de instruire pentru studenți TEHNICI DE NEGOCIERE ȘI MEDIERE A CONFLICTELOR, începând cu data de 09 martie 2015 orele 14, în sala P03 a Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Seminarul de instruire pentru studenți TEHNICI DE MEDIERE ȘI NEGOCIERE A CONFLICTELOR este organizat în cadrul Proiectului POSDRU/156/1.2/G/141271 „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii – EDU4LIFE”, al cărui beneficiar este Universitatea de Vest din Timișoara,  în cadrul activității A.3.3. Organizarea programelor de instruire și perfecționare.

Seminar cu tema „Deontologie profesională și profesii liberale în domeniul finanțe”

Vă invităm să participați la seminarul DEONTOLOGIE PROFESIONALĂ ȘI PROFESII LIBERALE ÎN DOMENIUL FINANȚE începând cu data de 05.03.2015 orele 16.00, în sala P05 a Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Seminarul cu tema “DEONTOLOGIE PROFESIONALĂ ȘI PROFESII LIBERALE ÎN DOMENIUL FINANȚE” este organizat în cadrul Proiectului POSDRU/156/1.2/G/141271 „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii – EDU4LIFE”, al cărui beneficiar este Universitatea de Vest din Timișoara, în cadrul activității A.3.3. Organizarea programelor de instruire și perfecționare.

Seminarul se organizează în două module, pentru 5 grupe de instruire în perioada 5-13 martie 2015, respectiv 2-10 aprilie 2015.

Seminar de instruire cu tematica „Public Speaking”

Vă invităm să participați la seminarul de instruire pentru studenți „PUBLIC SPEAKING”, începând cu data de 02 martie 2015 orele 16.00, în sala P02 a Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Seminarul de instruire pentru studenți „PUBLIC SPEAKING” este organizat în cadrul Proiectului POSDRU/156/1.2/G/141271 „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii – EDU4LIFE”, al cărui beneficiar este Universitatea de Vest din Timișoara, în cadrul activității A.3.3. Organizarea programelor de instruire și perfecționare.

Seminarul de instruire se organizează în două module, pentru 5 grupe de instruire pe parcursul săptămânii 02-06 martie 2015, respectiv 13-17 aprilie 2015.

Seminar de instruire cu tematica „ACADEMIC WRITING”

Vă invităm să participați la Seminarul de Instruire cu tematica „ACADEMIC WRITING” marți, 17.02.2015, începând cu orele 12.00, în sala P08 a Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara.
Speaker-ul seminarului este doamna conf. univ. dr. Nicolescu Ana-Cristina, Coordonator rețea de specialiști în cadrul proiectului POSDRU/156/1.2/G/141271 „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii – EDU4LIFE”, al cărui beneficiar este Universitatea de Vest din Timișoara.

Evenimentul este organizat în cadrul „Rețelei internaționale pentru cercetare și instruire universitară în Domeniul Finanțe/ International Networking for Higher Education Research and Training in Finance”.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.