Vă invităm să participați marți, 10 noiembrie 2015, ora 15, la sediul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor, sala ADM , la conferința de închidere a proiectului „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii (EDU4LIFE)”, POSDRU/156/1.2/G/141271, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Trainer: Conf. Univ. Dr. Cosmin Enache
Data: 28.10.2015, ora 16:20
Locatia: sala P08, cladirea FEAA, str. Pestalozzi nr. 16
Chestionarul este propus în cadrul Proiectului POSDRU/156/1.2/G/141271 „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii – EDU4LIFE”, Activitatea 3.4. Testarea metodelor de predare și a materialelor didactice elaborate.
Evaluarea se referă exclusiv la disciplinele studiate în anul universitar 2014-2015 și se adresează studenților membri ai grupului țintă din proiect. Vă rugăm să folosiți acest chestionar ca și o modalitate constructivă de a oferi feedback pentru activitățile didactice desfășurate. Răspunsurile vor fi anonime și vor fi utilizate în cercetarea efectuată în cadrul proiectului.
Chestionar
Va multumim pentru disponibilitate si timpul acordat!
Trainer: Lect.univ dr. Claudiu Botoc;
Data: 15.10.2015, Ora 16.00;
Locația: Sala ADM, Str. Pestalozzi, nr 16; Cladirea FEAA
Descarcă
DEPARTAMENTUL DE FINANȚE din cadrul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor, Universitatea de Vest din Timișoara are plăcerea de a vă lansa invitația de a participa la Workshop-ul tematic:
„PROVOCĂRI, INOVAȚII ȘI IMPLICAȚII ÎN MEDIUL ACADEMIC ALE SECTORULUI PUBLIC”
organizat în cadrul „Rețelei internaționale pentru cercetare și instruire universitară în Domeniul Finanțe/ International Networking for Higher Education Research and Training in Finance”, proiect POSDRU/156/1.2/G/141271 „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii – EDU4LIFE”, al cărui beneficiar este Universitatea de Vest din Timișoara.
Workshop-ul va avea loc în ziua de luni, 20 iulie 2015, începând cu orele 10.30, în sala P02, la sediul Facultăţii de Economie şi de Administrare a Afacerilor, din str. J.H. Pestalozzi, nr. 16.
Mai multe detalii și programul workshop-ului pot fi consultate în documentul atașat.
Pentru confirmarea participării la workshop, vă rugăm să vă înregistrați prin accesarea următorului link: http://goo.gl/forms/fyt3HRPP6p .
Prezența dumneavoastră ne onorează!
Vă invităm să participați la Seminarul de Instruire cu tematica „GÂNDIREA CRITICA ÎN SCRIEREA ACADEMICĂ ȘI MANAGEMENTUL TIMPULUI/ACADEMIC CRITICAL THINKING AND TIME MANAGEMENT” luni, 13.07.2105, începând cu orele 08.00, în sala ADM a Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara.
Speaker-ul seminarului este doamna conf. univ. dr. Nicolescu Ana-Cristina, Coordonator rețea de specialiști în cadrul proiectului POSDRU/156/1.2/G/141271 „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii – EDU4LIFE”, al cărui beneficiar este Universitatea de Vest din Timișoara.
Evenimentul este organizat în cadrul „Rețelei internaționale pentru cercetare și instruire universitară în Domeniul Finanțe/International Networking for Higher Education Research and Training in Finance”.
Trăim ani de zile în trendul impus de cultura educațională primită și cu multă muncă însușită. La un moment dat, dinamica vieții este așa de mare, încât „veleitățile” însușite prin educația primită ne fac să clacăm des și cu o ușurință din ce în ce mai mare.
Apare în mod firesc întrebarea CE TREBUIE SĂ FAC? Întrebare care la rândul ei naște altele și altele pe care de fapt ni le adresăm nouă înșine. Și astfel apare o dorință enormă de a găsi în noi resursele proprii de a ne încadra din mers în dinamica vieții. În momentul în care începem să folosim în exterior realele noastre potențe și să renunțăm la cele pe care nu le stăpânim, vom vedea că vom face față din ce în ce mai bine situațiilor care până acum ne stresau și ne destabilizau. Este de fapt momentul în care conștientizăm că avem nevoie de ajutor și vom căuta un consilier de dezvoltare personală.
Mariana Crașovan este lector doctor la Departamentul de Științe ale Educației, din cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie a Universității de Vest din Timișoara. Este absolventă a Universității Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea Pedagogie-limba și literatura română. La aceeași universitate obține titlul de doctor în domeniul științelor educației, cu teza „Mentoratul-modalitate de dezvoltare personală și profesională a cadrelor didactice”, sub coordonarea prof. univ. dr. Miron Ionescu.