EDU4LIFE

Conferința de închidere a proiectului EDU4LIFE

Vă invităm să participați marți, 10 noiembrie 2015, ora 15, la sediul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor, sala ADM , la conferința de închidere a proiectului „Curriculă modernă, educație continuă și dialog permanent pentru creșterea competitivității și integrării pe piața muncii (EDU4LIFE)”, POSDRU/156/1.2/G/141271, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Conferința va avea ca obiectiv prezentarea activităților desfășurate si a rezultatelor obținute, precum si prezentarea opiniei unor reprezentanți ai personalului  implicat în dezvoltarea programelor de studii universitare specifice domeniului Finanțe, ai studenților programelor de studii de licență/master în domeniul Finanțe, respectiv ai partenerilor sociali în educație.

Vă așteptăm cu drag!

Echipa de implementare a proiectului.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.